Plaseaza debit online

Tarife la colectarea datoriilor/debitelor

Pentru majoritatea serviciilor oferite in faza de recuperare extrajudiciara prin intermediul procedurii amiabile firma de recuperare MONEY BACK SRL opereaza pe principiul: NU VA RECUPERAM CREANTA – NU PLATITI!

Acest principiu este destul de simplu,insemnand ca numai in momentul recuperarii efective a datoriei vom percepe clientului un procent din suma recuperata,acesta fiind stabilit in baza contractului incheiat, firma noastra nu v-a percepe niciodata taxe up-front adica in sistem avans pentru activitatile de colectare a datoriilor pre-legal desfasurate.

Marimea comisioanelor percepute este stabilit in baza unei oferte personalizate de recuperare creante pentru firma dumneavoastra acestea fiind variabile si depinzand de urmatorii factori:

  • Vechimea creantei/datoriei: – acesta este unul din cei mai importanti factori luati in calcul, determinand de obicei gradul sau sansele de colectare a datoriei. Cu cat creanta are o vechime mai mare cu atat v-a fi mai greu de recuperat si v-a necesita un efort mai mare, deci un comision mai mare.
  • Cuantumul creantei/debitului – in principiu debitele cu o valoare mai mare au o rata de comisionare mai mica.
  • Volumul creantelor/debitelor – in cazul in care ne transmiteti spre recuperare un numar mai mare de dosare va oferim discounturi consistente daca la momentul solicitarii unei oferte pentru oricare din serviciile noastre ne indicati si numarul debitorilor la care va-ti gandit in vederea demararii activitatilor de colectare.
  • Prima sau a doua plasare a creantei/debitului – Debitul al carui recuperare o solicitati a mai fost dat spre recuperare catre o alta agentie specializata in recuperari?

Daca o alta agentie de recuperare creante a mai lucrat anterior pentru a recupera creanta dvs. dar activitatile intreprinse de acestia sau soldat cu un esec vom fi nevoiti sa solicitam un comision mai mare deoarece acest fapt ne indica ca avem de aface cu un debitor dificil cu un risc ridicat de neplata.

Firma noastra accepta spre recuperare orice dosar de debit indiferent de dificultatea spetei in cauza cu precizarea ca de obicei unui dosar de instanta sau de executare silita ii v-a fi atribuit un comision mai mare. Falimentul sau insolventa – cu cat un debitor este mai aproape de faliment sau insolventa cu atat gradul de dificultate al recuperarii datoriei dumneavoastra v-a fi mai ridicat.

Factori enumerati mai sus sunt printre cei mai importanti in stabilirea unui tarif de comisionare cat mai corect dar au un caracter pur informativ.

Achitarea onorariului doar dupa incasarea datoriei.

Profesionalismul nu este un obstacol de a reactiona rapid si dinamic la nevoile clientilor nostri.

Plaseaza debit online

Debitorul este:

Temeiul apariției datoriei:

Documentele ce confirmă datoria:

A fost obținut titlu executoriu:

Datele de contact ale creditorului