Plaseaza debit online

DESPRE NOI

Partenerilor săi compania ”MONEY BACK SRL” oferă metode moderne de colectare a datoriilor și gestiune a portofoliul restant în conformitate cu legislația R.M. și cu normele de etică. La interacțiunea cu partenerii noștri, folosim o abordare individuală: fiecărui partener îi este atribuit un manager personal, care este responsabil de toate aspectele din cadrul contractului. Angajații agenției folosesc metode legale de a lucra cu debitorii, metode care nu duc la deteriorarea reputației partenerilor noștri.

Suntem sinceri și transparenți în comunicare cu debitori, astfel încât toate convorbirile telefonice sunt înregistrate în scopul de a evita neînțelegerile. Compania ”MONEY BACK” a elaborat un sistem de schimb rapid și fiabil de date cu partenerii săi, pentru a asigura o securitate sporită a informației și o transparență a acțiunilor prin introducerea unui sistem automat de colectare și monitorizare a evenimentelor și acțiunilor făcute de angajații noștri în raport cu fiecare debitor. Astfel partenerii noștri pot monitoriza în regim online toate acțiunile care au fost întreprinse de ”MONEY BACK” în vederea colectării datoriei restante. Deasemenea sistemul permite o comunicare bi-direcțională, astfel în cît partenerii noștri ne pot comunica online date noi despre debitor. Punerea sa în aplicare a permis să renunțăm la procesarea informațiilor în mod manual, pentru a îmbunătăți colectarea datoriei.

Noi efectuam toate etapele de colectare:

Soft collection

- etapa inițială de lucru cu debitorii, în cadrul căreia ”MONEY BACK” comunică la distanță cu debitorul: sînt transmise scrisori, SMS, este telefonat și îi sînt transmise email-uri.

Hard collection

- angajatul ”MONEY BACK” efectuează vizite în teren la domiciliul sau locul de muncă a debitorului.

Legal collection

- juriștii colectori inițiază o acțiune în instanța de judecată și reprezintă interesele creditorului, participarea la acțiunile de executare silită întreprinse de către executorul judecătoresc în scopul executării deciziilor obținute de companie.

Achitarea onorariului doar dupa incasarea datoriei.

Profesionalismul nu este un obstacol de a reactiona rapid si dinamic la nevoile clientilor nostri..

Plaseaza debit online

Debitorul este:

Temeiul apariției datoriei:

Documentele ce confirmă datoria:

A fost obținut titlu executoriu:

Datele de contact ale creditorului