COLECTAREA DATORIILOR

Noi sporim fluxul de numerar in afacerea DVS!
  • +373 22 990-863
  • +373 68 222-804
info@money-back.md

De ce MONEY BACK?

Principiul de bază este:
PROFESIONALISMUL

Echipa noastră de specialiști cu experiență în colectarea datoriilor așteaptă sarcinile DVS

Fiecare caz este o nouă provocare pentru noi, în timp ce angajații noștri își îndeplinesc sarcinile cu cea mai mare diligență și cea mai bună calitate.

Avantajul de bază este:
RAPIDITATEA

Profesionalismul nu este un obstacol de a reacționa rapid și dinamic la nevoile clienților noștri.

Toate cazurile preluate sînt prelucrate în primele 24 ore. Experiența ne permite să stabilim disponibilitatea și capacitatea debitorului de a plăti într-un mod rapid.

Ne pasă de:
EFICACITATE

Cunoașterea de probleme legale din regiunea debitorului maximizează posibilitatea de recuperare a datoriei pe cale amiabilă

Utilizarea procedurilor extrajudiciare pentru colectarea datoriilor permite operativ si efictiv sa recuperam datoria.

Vezi actiuni

Compania MONEY BACK a elaborat un sistem de schimb rapid și fiabil de date cu partenerii săi, pentru a asigura o securitate sporită a informației și o transparență a acțiunilor prin introducerea unui sistem automat de colectare și monitorizare a evenimentelor și acțiunilor făcute de angajații noștri în raport cu fiecare debitor. Astfel partenerii noștri pot monitoriza în regim online toate acțiunile care au fost întreprinse de MONEY BACK în vederea colectării datoriei restante.

Deasemenea sistemul permite o comunicare bi-direcțională, astfel în cît partenerii noștri ne pot comunica online date noi despre debitor. Punerea sa în aplicare a permis să renunțăm la procesarea informațiilor în mod manual, pentru a îmbunătăți colectarea.

Achitarea onorariului doar dupa incasarea datoriei.

Profesionalismul nu este un obstacol de a reactiona rapid si dinamic la nevoile clientilor nostri.